Webbutveckling med Kopparköket

Vill ni ha en ny hemsida, eller behöver ni kanske hjälp med er befintliga?

Vi på Kopparköket har över 20 års erfarenhet av att att hjälpa företag att bygga och förbättra sitt online-närvaro genom att skapa unika och användarvänliga webbplatser. Vi tror på att din webbplats är en av dina viktigaste marknadsföringsverktyg och vi är dedikerade till att hjälpa dig att få ut det mesta av det.

Moderna utvecklingsmetoder för WordPress-hemsidor på Kopparköket

På Kopparköket tror vi på att skapa helt skräddarsydda webbplatser som är unika och uppfyller våra kunders krav till 100%. Vi undviker användning av page builders eller förköpta teman som kan vara begränsade och inte kan justeras efter era specifika önskemål. Istället samarbetar vi med er för att skräddarsy både administrationssidan och designen, vilket ger er maximal flexibilitet och funktionalitet för att uppnå era mål.

Våra erfarna och kompetenta utvecklare använder de senaste verktygen och teknikerna för att skapa webbplatser som är både funktionella och estetiskt tilltalande. Vi arbetar med dig genom hela processen, från design och utveckling till lansering och vidare underhåll.

Kopparköket arbetar med NextJS och Headless WordPress

Dessutom utvecklar vi WordPress-hemsidor med moderna metoder såsom Next.js och headless WordPress, vilket ger fördelarna med en mycket snabb hemsida och ett effektivt CMS. Vår erfarenhet visar att denna kombination ger en ännu bättre användarupplevelse och högre prestanda för er webbplats.

Responsiva Webbsidor

Vårt team är specialiserat på att skapa webbplatser som är responsiva, vilket innebär att de fungerar och ser bra ut på alla enheter, oavsett om det är en dator, surfplatta eller mobiltelefon. Vi tror också på att ha en stark fokus på användarupplevelsen för att se till att besökare på din webbplats stannar kvar och interagerar med ditt företag.

Våra tjänster inkluderar:

  • Anpassad webbutveckling
  • CSS-animationer
  • Vektorgrafik SVG
  • Webbplatsdesign och layout
  • E-handelslösningar
  • Användarupplevelse och användbarhetsoptimering
  • SEO-optimering
  • Webbplatsunderhåll och uppdateringar