Tempy – Ett intelligent termometerlarm

Vad är Tempy Termometerlarm?

Tempy är ett intelligent termometerlarm för restauranger och butiker. Tempy är designad så att den larmar för temperaturavvikelse, och även förutspår ett eventuellt haveri innan olyckan är framme. Vidare har vi designat Tempy så att det är jätteenkelt att installera det själv.

 

tempy termometerlarm

Du kopplar enkelt upp Tempy mot ett WiFi-nät och kan därefter avläsa av din kyl eller frys i realtid via en app i din mobil. Vi har även byggt in stöd för att få SMS- och epostvarningar.

Bakgrund

Idén till Tempy föddes när den före detta krögaren och butiksägaren Roozbeh blev trött på att ständigt kontrollera kylar och frysar manuellt. Mardrömsscenariot – att kylen eller frysen havererar mitt under natten – var tyvärr underbyggd av verklig erfarenhet. Termometerlarm har funnits länge på marknaden, men Roozbeh kunde inte hitta larm som var internetuppkopplade. Det som finns på marknaden är oftast så kallade ”loggers”, som enbart sparar ner termometeravläsningarna på ett minneskort, eller larm som är kopplade till dyra larmcentraler. Tempy sköter sig själv, och rapporterar automatiskt via internet till din mobiltelefon.

Är du intresserad att använda Tempy i din verksamhet?

Just nu letar vi efter 5 stycken krogar eller butiker som kan tänka sig att ställa upp som utvärderingskunder. Vi vill kunna utvärdera produkten både när det gäller design av hårdvara och även för att kunna förfina användargränssnittet i appen.

Som utvecklingskund får du låna Tempy Termometerlarm i sex månader, inga bindande avtal behövs.

Det enda vi kräver är att ni har en WiFi-uppkoppling på er verksamhet och tidvis får stå ut med några frågor från utvecklarna.

Anmäl ert intresse nedan