IT-Support från Lund till hela Sverige

Välkommen till Kopparkökets IT-support, din pålitliga partner för allt som rör IT-support och tekniska lösningar för företag och föreningar! Vi är baserade i Lund, men vi hjälper företag i hela Sverige med våra effektiva supporttjänster.

Vi vet hur stressande det kan vara när tekniken inte fungerar som det ska, och hur viktigt det är att få snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest. Därför är vårt team av erfarna tekniker alltid redo att lösa dina IT-problem oavsett var du befinner dig.

För kunder i södra Skåne kan vi komma direkt till din plats för att lösa problemet på plats, medan vi för företagskunder i resten av Sverige erbjuder fjärrsupport genom vår avancerade fjärrstyrningsmjukvara. På så sätt kan vi lösa dina problem snabbt och effektivt, utan att du behöver vänta på att en tekniker ska komma till din plats.

Vi är mycket stolta över vår erfarna supportpersonal som har gedigen kunskap och erfarenhet inom IT-support. De har varit med oss under en längre tid och har hjälpt många företag att lösa deras tekniska problem på ett professionellt och effektivt sätt.

Vi debiterar 600 SEK per påbörjad kvart, exklusive moms, för vår IT-support. Vi tycker att det är viktigt att vara transparenta med våra priser, så att du som kund alltid vet vad du kan förvänta dig.

Så oavsett om du behöver hjälp när tekniken inte fungerar, eller om du behöver hjälp med andra tekniska problem, kan du lita på Kopparkökets IT-support för snabb, pålitlig och professionell service.

Kontakta oss idag för att få reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa ditt företag med dina IT-problem!