Bygg en ny hemsida med oss

Hemsidor och webshops

Vill ni ha en ny hemsida? Eller behöver ni kanske hjälp med er befintliga?

Vi har 20 års erfarenhet av att arbeta med hemsidor och webshops. Vi utvecklar och skräddarsyr sidan i samråd med kunden och kontrollerar hela tiden att vi tillsammans är på rätt bana.

En ny hemsida utvecklad av Kopparköket levereras alltid så att ni som kund kan ta över helt och hållet efter leverans. 

I vårt team finns kompetenser inom grafisk formgivning, bildbehandling, layout, copywriting, sökmotor-optimering (SEO) och programmering.

Vi utgår från Lund, men vi har även kunder i Stockholm, Göteborg och London. Tack vare olika sorters mötesverktyg på nätet så kan vi serva er runtom i hela landet.  

Med vänliga hälsningar 
Roozbeh Leobrandt

Leobrandt
Leobrandt L eobrandt

Lägg till en Swosh!

Ibland är det så att man behöver ha en Swosh! Alla gillar när saker och ting rör på sig. Fråga oss, så hjälper vi er med animationer av logga med mera.

Skräddarsytt

I vårt team finns kompetenser inom grafisk formgivning, bildbehandling, layout, copywriting och programmering.

WordPress

En hemsida utvecklad av Kopparköket levereras alltid så att ni som kund kan ta över helt och hållet vid leverans. Ni kan enkelt ändra innehållet med WordPress.

Serviceavtal

För kunder som inte själva har tiden att underhålla hemsidan kan vi erbjuda serviceavtal. Vi håller sidan uppdaterad, gör regelbundna säkerhetskopior, ger support och tillhandahåller även besöksstatistik.

Webbshop

Med hjälp utav insticksprogrammet WooCommerce kan vi designa en säljande webbshop till er. Vi kan även bistå med hjälp för att koppla in betallösningar i er webbshop.

Mobilvänligt

Vi anpassar hemsidan så att den fungerar över alla skärmstorlekar och de ledande webbläsarna.

Priser

Hemsida

från 6 000 SEK

  • Mobilvänlig
  • WordPress
  • 4 undersidor
  • Länk till sociala medier

Webshop

från 16 000 SEK

  • Mobilvänlig
  • WordPress
  • WooCommerce
  • Utbildning

Vi bjuder på en timmes fri konsultation, där vi går igenom era önskemål och ger er en offert. 

I de flesta fallen ger vi fasta priser på våra hemsideuppdrag. Ju mer detaljerad beskrivning ni kan ge på hur er hemsida ska se ut, ju lägre fastpris kan vi ge. 

Alla priser är angivna exklusive moms

Ett urval av våra hemsidekunder

4Fun är en spelutställare, importör samt distributör av automatspel i Sverige, Norge och Danmark.

Vi hjälpte företaget att sätta upp en helt ny hemsida och en webshop för Flipperspel. Hemsidan är gjord i WordPress vilket har inneburit att företaget själva kunnat hanterar sina artiklar i webshopen. 

Företaget som importerar den bästa marmeladen på marknaden gav oss förtroende att förenkla deras hantering av alla marmeladsorter på hemsidan.

Man ville ha en enkel inmatning av artiklar, ingrediensförteckning och bild på marmeladburken, och viktigast av allt var att varje marmelad på hemsidan hade exakt samma layout.

Vi gjorde en skräddarsytt wordpress funktion för företaget, så att när de ville lägga till en ny marmelad på hemsidan, så var det bara att fylla i ett formulär.  

Sveriges Makalösa Föräldrars hemsida var inte framtagen av oss. Däremot tog vi över serviceavtalet för deras WordPressida. 

Vi har sedan dess hjälpt föreningen med sökmotorsoptimering, och kontinuerliga backups av hemsidan. 

Föreningen får också allmän IT support av oss. Allt från medlemsregister, epost, filhantering etc.   

2019 Kopparköket AB – All Rights Reserved

Kontakt

Vi jobbar från Lund till hela Sverige.