Hemsidor och webbshops

Vill ni ha en ny hemsida, eller behöver ni kanske hjälp med er befintliga?

Vi har över 20 års erfarenhet av att arbeta med hemsidor och webbshops. Vi utvecklar och skräddarsyr sidan i samråd med kunden och kontrollerar hela tiden att vi tillsammans är på rätt bana.

En ny hemsida utvecklad av Kopparköket levereras alltid så att ni som kund kan ta över driften helt och hållet efter leverans. 

I vårt team finns kompetenser inom grafisk formgivning, bildbehandling, layout, copywriting, sökmotoroptimering (SEO) och programmering.


Roozbeh Leobrandt
+46(0) 706 083 193

Skräddarsytt

I vårt team finns kompetenser inom grafisk formgivning, bildbehandling, layout, copywriting, sökmotoroptimering (SEO) och programmering.

WordPress

En hemsida utvecklad av Kopparköket levereras alltid så att ni som kund kan ta över helt och hållet vid leverans. Ni kan enkelt ändra innehållet med WordPress.​

Serviceavtal

För kunder som inte själva har tiden att underhålla hemsidan kan vi erbjuda serviceavtal. Vi håller sidan uppdaterad, gör regelbundna säkerhetskopior, ger support och tillhandahåller även besöksstatistik..

Webbshop

Med hjälp utav insticksprogrammet WooCommerce kan vi designa en säljande webbshop till er. Vi kan även bistå med hjälp för att koppla in betallösningar i er webbshop.

  Kontakta oss
  Kopparkökets artiklar om hemsidor

  Relaterade Tjänster

  2020 Kopparköket AB – All Rights Reserved

  Kontakt

  Vi jobbar från Lund till hela Sverige.