Hemsidor och webbshops

Vill ni ha en ny hemsida, eller behöver ni kanske hjälp med er befintliga?

Vi har 20 års erfarenhet av att arbeta med hemsidor och webbshops. Vi utvecklar och skräddarsyr sidan i samråd med kunden och kontrollerar hela tiden att vi tillsammans är på rätt bana.

En ny hemsida utvecklad av Kopparköket levereras alltid så att ni som kund kan ta över driften helt och hållet efter leverans. 

I vårt team finns kompetenser inom grafisk formgivning, bildbehandling, layout, copywriting, sökmotoroptimering (SEO) och programmering.


Roozbeh Leobrandt
+46(0) 706 083 193

Skräddarsytt

I vårt team finns kompetenser inom grafisk formgivning, bildbehandling, layout, copywriting, sökmotoroptimering (SEO) och programmering.

WordPress

En hemsida utvecklad av Kopparköket levereras alltid så att ni som kund kan ta över helt och hållet vid leverans. Ni kan enkelt ändra innehållet med WordPress.

Serviceavtal

För kunder som inte själva har tiden att underhålla hemsidan kan vi erbjuda serviceavtal. Vi håller sidan uppdaterad, gör regelbundna säkerhetskopior, ger support och tillhandahåller även besöksstatistik.

Webbshop

Med hjälp utav insticksprogrammet WooCommerce kan vi designa en säljande webbshop till er. Vi kan även bistå med hjälp för att koppla in betallösningar i er webbshop.

Mobilvänligt

Vi anpassar hemsidan så att den fungerar över alla skärmstorlekar och de ledande webbläsarna.

Kontakta oss

Kopparkökets artiklar om hemsidor

Ett urval av våra hemsidekunder

4Fun är en spelutställare, importör samt distributör av automatspel i Sverige, Norge och Danmark.

Vi hjälpte företaget att sätta upp en helt ny hemsida och en webbshop för flipperspel. Hemsidan är gjord i WordPress, vilket har inneburit att företaget själva kunnat hanterar sina artiklar i webbshopen. 

Företaget som importerar den bästa marmeladen på marknaden gav oss förtroendet att förenkla deras hantering av alla marmeladsorter på hemsidan.

Företaget ville ha en enkel inmatning av artiklar, ingrediensförteckningar och bilder på marmeladburkarna, men viktigast av allt var att varje marmelad på hemsidan hade exakt samma layout.

Vi gjorde en skräddarsydd WordPressfunktion för företaget, så att när de ville lägga till en ny marmelad på hemsidan var det bara att fylla i ett formulär.

Sveriges Makalösa Föräldrars hemsida är inte framtagen av oss, däremot tog vi över serviceavtalet för deras WordPressida. 

Vi har sedan dess hjälpt föreningen med sökmotoroptimering och kontinuerlig backup av hemsidan. 

Föreningen får också allmän IT-support av oss, allt från medlemsregister och e-post till filhantering med mera.   

Relaterade Tjänster

2020 Kopparköket AB – All Rights Reserved

Kontakt

Vi jobbar från Lund till hela Sverige.